Facadestillads

Vi leverer alle former for facadestillads i hele Danmark.
Vi er eksperter når det kommer til stillads! Hos os er du altid sikret overholdelse af gældende sikkerhed.

Skræddersyet måling til facadestillads

Facadestillads skal tilpasses det enkelte hus. Der skal måles op til hver enkelte opgave, så vi kan fastlægge pris for opsætning, nedtagning og daglig leje.

Det er selvfølgelig også af betydning, om stilladset skal bruges til at male facade fra. Her er kravet, at stilladset skal være 600 mm bredt. Hvis stilladset skal bruges i forbindelse med udskiftning af vinduer, er kravet, at stilladset skal være 1200 mm bredt.

Totaltildækning på tårn
Rød kran og stillads ved bygning

Facadestillads til tagrenovering

Ved udførelse af tagrenovering skal stilladset ved tagfod være 1200 mm bredt og i gavl 600 mm bredt.

Ved tagrenovering kan man også rejse et tårn til aflæsning af materialer fra kran, så der er mindre transportvej. Ved nedtagning af eksisterende tagmaterialer af tagsten kan man også opsætte nedfaldsrør for at undgå, at det støver eller at andre kommer til skade.

Har du spørgsmål til vores facadestillads? Du kan kontakte os via telefon på 75 52 52 09 eller sende en mail, hvor vi så vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os gerne i dag og tag en snak med os om dit projekt og dine ønsker. Vi har altid mulighed for at give et uforpligtende tilbud på vores ydelser og stilladser
i hele Danmark og Europa.