Murerstillads

Vi leverer alle former for murerstillads i hele Danmark.
Læs mere om vores murerstillads herunder og kontakt os for mere information.

Murerstillads til tungt arbejde

Murerstilladser kan bruges til bl.a. beklædning af facader med isolering, oppudsning af facader eller udskiftning af vinduespartier med maskine.

Trællerne (plankerne) har en bredde på 2200 mm, der gør, at der kan stå større ting på stilladset og at der er god bredde, når der skal transporteres materialer. Højdeindstilling springer med 500 mm, som giver stor mulighed for at lave en bestemt højdeindstilling.

Murerstillads bruges også til materiale-tårn, fordi murerstillads er mere stabilt end facadestillads. Materiale-tårnet er til stor hjælp ved udførelse af tagarbejde, da materialer kan blive hejst op på materiale-tårnet af trælasten. Dermed undgår man selv at skulle hejse materialerne op.

Facadestillads mod bygning
Stillads på bygning

Fordele ved murerstilladser

Murerstilladser er en midlertidig struktur, der er opført for at understøtte adgang til bygningen. Dette er en ideel løsning til murerarbejde. Stilladser bruges almindeligvis i byggearbejde, så arbejdere har en sikker og stabil arbejdsplatform, når der ikke kan arbejdes fra jorden.

Murerstilladset er yderst anvendeligt, hvis du skal murere et hus eller garage. Fordelen ved at bruge et murerstillads frem for f.eks. et rullestillads er, at det er hurtigere for arbejderne at komme op og ned.

Endnu en fordel er, at det er fremstillet i et robust og stabilt materiale (stål); dette vil ikke blive påvirket af den til tider store belastning fra mursten, mørtel og vejret. Ud over dette ruster det ikke, og stilladset har en høj sikkerhed og høj belastning.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os gerne i dag og tag en snak med os om dit projekt og dine ønsker. Vi har altid mulighed for at give et uforpligtende tilbud på vores ydelser og stilladser
i hele Danmark og Europa.

Skriv til os Ring til os