Specialstilladser

Vi leverer alle former for stillads i hele Danmark.

Stilladser til specielle omgivelser og anvendelser

Specialstilladser er ofte nødvendige til industrivirksomheder, hvor pladsen mellem maskiner og lignede er trang, og hvor produktionen ikke må gå i stå under arbejdet. Det kan også anvendes, hvis underlaget ikke er bæredygtig, eller hvis der skal graves, hvor stilladset står. Til dette hænges stilladset op på væggen eller bygges oppefra og ned som et hængestillads.

Specialstilladser kan også være en overdækning monteret på I-jernsbjælker på taget af en bygning, så man har facaderne fri til andet arbejde fra f.eks. lift eller skyclamber.

Stillads rundt om silo
Sikkerhedsrækværk på tag

Sværtstålsstillads

Sværtstålstillads bruges til alle former for stillads, da det består af enkelte komponenter, som kan tilpasses og bygges sammen efter behov. Det gør, at det både kan bruges til facaderenovering, tagudskiftning, udskiftning af større vinduespartier eller rundt om – og inde – i tanke/siloer.
Stilladset kan bygges op, så det bliver et kl. 6-stillads, hvilket betyder, at det kan belastes med 600kg/m2.

Afhængig af pladsforholdene kan sværtstålstilladser bygges i bredder fra 300mm og op til 3000mm, hvilket også gør det egnet til platforme samt aflastnings-/materialetårn.

Vi bygger også vores adgangsveje/trappetårne i sværtstålstillads, hvilket giver en stabil trappeopgang med minimal forankring i facaden, så denne ikke skades mere end højst nødvendigt. 

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os gerne i dag og tag en snak med os om dit projekt og dine ønsker. Vi har altid mulighed for at give et uforpligtende tilbud på vores ydelser og stilladser
i hele Danmark og Europa.

Skriv til os Ring til os