Om Bystillads ApS

Stilladsfirma som udfører vi alle stilladsopgaver – altid med det nyeste sikkerhedsudstyr.

Velkommen til Bystillads!

Vi er et stilladsfirma som udfører alle former for stilladsopgaver – lige meget, om du skal have skiftet taget, muret, arbejde i tørvejr med en totalinddækning eller noget helt fjerde, kan du trygt ringe til os for et uforpligtende tilbud. Vi skal nok sørge for, at du kan arbejde sikkert.

Vi er et firma med masser af erfaring inden for stilladser: Vi har nemlig over 22 års erfaring i branchen. Firmaet er ejet af Henrik og Niels-Christian, og vi har kendt hinanden i mange år. Inden vi startede som selvstændige, kørte vi som makkere sammen i 10 år. Bystillads ApS er stiftet i august 2018, og vi har pt. 5 ansatte.

Vi bruger selv det nyeste sikkerhedsudstyr påkrævet fra AT samt de bedste hjælpemidler for bedst mulige arbejdsmiljø under montage, så vores montører også kan arbejde trygt.

Vi sætter stilladser op i hele Danmark og Europa, og vi løser med glæde alle opgaver – både de store og de små! Vi er klar på det hele, så tøv ikke med at kontakte os i dag for et uforpligtende tilbud!

Henrik Tjørnelund Ommen og Niels-Christian Hertzum direktører af Bystillads A/S
Vi er medlem af:
Byg Garanti logo
Dansk Byggeri logo
Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os gerne i dag og tag en snak med os om dit projekt og dine ønsker. Vi har altid mulighed for at give et uforpligtende tilbud på vores ydelser og stilladser
i hele Danmark og Europa.